Domov > PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ

Športna zveza Šoštanj že od leta 2003 podeljuje priznanja najboljšim športnikom, športnim delavcem in športnim klubom/društvom na področju občine Šoštanj.

2009 - 14. maja je v kulturnem domu Šoštanj potekala svečana podelitev priznanj Športne zveze Šoštanj.
 Zelo zanimivo prireditev je povezoval Toni Rehar, popestril pa poseben gost (obiskal nas je namreč sam kralj ... Elvis Presley), odličen nastop je imel tud trio na tolkalih iz glasbene šole Šoštanj, ter Jani Napotnik in Dani Gregorc, ki sta v živo zapela pesem Šoštanju. Slavnostni govornik je bil župan občine Šoštanj gospod Darko Menih, ki je čestital nagrajencem in nakazal smernice razvoja športa v naši občini ter izrazil vso podporo tudi v prihodnje.

DOBITNIKI PRIZNANJ ZA LETO 2009

Priznanje športnemu društvo - Društvo tabornikov rod Pusti grad Šoštanj

Najbolj perspektivna športna ekipa - Ekipa Elektre mlajši pionirji U12

Najboljša športna ekipa - članska ekipa Odbojkarskega kluba Šoštanj - Topolšica

Priznanje športniku invalidu - Jolanda Belavič

Zaslužnemu športnemu delavcu za organizacijsko delo - Drago Tamše - Fili

2010 -  V torek 4.10.2011 je v kulturnem domu Šoštanj potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim športnikom v Občini Šoštanj.  Na prireditvi, ki jo je povezoval legendarni Toni Rehar, so za popestritev dogajanja nastopili; Matjaž Ograjenšek in Zvone Hranjec (Chateau) ter Franjo Jurovič (kitara). Ogledali pa smo si lahko tudi dva kratka filma na tematiko športa, ki ju je posnel Jani Napotnik.

DOBITNIKI PRIZNANJ ZA LETO 2010

A - PRIZNANJE NAJBOLJŠEM ŠPORTNIKU REZMAN BOŠTJAN

B - PRIZNANJE NAJBOLJŠI ŠPORTNI EKIPI ČLANSKA EKIPA KK ELEKTRA

D - PRIZNANJE PERSPEKTIVNI ŠPORTNI EKIPI PIONIRSKA EKIPA U12 IN PIONIRSKA EKIPA U14 KK ELEKTRA

I - PRIZNANJE ŠPORTNEMU DRUŠTVU ŠPORTNA ŠOLA OŠ ŠOŠTANJ

J - PRIZNANJE ZASLUŽNEMU ŠPORTNEMU DELAVCU ZA ORGANIZACIJSKO DELO ANTON LEBER

2011 -  20.9.2012 je v kulturnem domu Šoštanj potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim športnikom v Občini Šoštanj za leto 2011. Nagrade so podeljevali; predsednik ŠZŠ g. Nino Ošlovnik, predsednik NO ŠZŠ g. Matjaž Klemenčič, podžupan občine Šoštanj g. Vojko Krneža in župan občine Šoštanj g. Darko Menih. Prireditev je bila popestrena z glasbenim programom oz nastopom odlične skupine Free Guns, plesnimi točkami plesalk OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj (Lare Goršek in Lare Krneža) in nastopom mladega vijolinista Boruta Ringa. Delček svojih bogatih športnih spominov je z nami delila tudi ena izmed legend šoštanjskega športa, g. Bogdan Železnik.

DOBITNIKI PRIZNANJ ZA LETO 2011

B - PRIZNANJE NAJBOLJŠI ŠPORTNI EKIPI -   ČLANSKA EKIPA OK ŠOŠTANJ TOPOLŠICA

C - PRIZNANJE PERSPEKTIVEMU ŠPORTNIKU - Induvidualni šport;  Aljaž Osterc (ŠD Zavodnje)

C - PRIZNANJE PERSPEKTIVEMU ŠPORTNIKU - Kolektivni šport; Jan Rizman (KK Elektra)