novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Poletni košarkarski tabor 2018 (28.08.2018) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1294

Šolske počitnice so se že prevesile v drugo polovico, starši pa že urejamo vse potrebno za prihajajoče šolsko leto. Tako kot vsako leto, smo tudi letos v Košarkarskem klubu Elektra, za vaše otroke pripravili Poletni košarkarski tabor.

Najverjetneje bo to še zadnja priložnost za naše otroke, da se pred začetkom šolskega leta še enkrat popolnoma sproščeno in brez obveznosti podružijo in se udejstvujejo v športnih aktivnostih, ki jih imajo radi. Na voljo je še nekaj prostih mest, zato vas vabimo , da se nam pridružite v zadnjem tednu počitnic, kjer bo poleg utrjevanja prvin košarke tudi vrsta zabavnih aktivnosti ter druženje s sovrstniki. Pet nepozabnih dni košarke od 28.8. – 31.8. vam ponujamo za 35€, za drugega udeleženca iz iste družine pa vam nudimo 15€ popusta. Na poletnem košarkarskem taboru otroci prejmejo žogo, majico poletnega košarkarskega tabora 2018, vsak dan pa bomo poskrbeli tudi za malico.

Napovezavi TUKAJ so podrobnosti o taboru in prijavnico, s prijavnico lahko svojega otroka prijavite ter mu omogočite nepozabno doživetje.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-mail: info@kk-elektra.si za podrobnosti pa lahko pokličete 041/462-946.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh