Domov >  Novice > Poletni košarkarski tabor 2018 (28.08.2018) Ostale novice

Šolske počitnice so se že prevesile v drugo polovico, starši pa že urejamo vse potrebno za prihajajoče šolsko leto. Tako kot vsako leto, smo tudi letos v Košarkarskem klubu Elektra, za vaše otroke pripravili Poletni košarkarski tabor.

Najverjetneje bo to še zadnja priložnost za naše otroke, da se pred začetkom šolskega leta še enkrat popolnoma sproščeno in brez obveznosti podružijo in se udejstvujejo v športnih aktivnostih, ki jih imajo radi. Na voljo je še nekaj prostih mest, zato vas vabimo , da se nam pridružite v zadnjem tednu počitnic, kjer bo poleg utrjevanja prvin košarke tudi vrsta zabavnih aktivnosti ter druženje s sovrstniki. Pet nepozabnih dni košarke od 28.8. – 31.8. vam ponujamo za 35€, za drugega udeleženca iz iste družine pa vam nudimo 15€ popusta. Na poletnem košarkarskem taboru otroci prejmejo žogo, majico poletnega košarkarskega tabora 2018, vsak dan pa bomo poskrbeli tudi za malico.

Napovezavi TUKAJ so podrobnosti o taboru in prijavnico, s prijavnico lahko svojega otroka prijavite ter mu omogočite nepozabno doživetje.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-mail: info@kk-elektra.si za podrobnosti pa lahko pokličete 041/462-946.