Domov >  Novice > Rusko kegljanje (20.08.2018) Ostale novice

Kulturno športno turistično društvo VULKAN Bele Vode v petek, dne 24.8.2018, prireja družabno srečanje kegljačev na vrvici (rusko kegljanje).

Srečanja se lahko udeležijo ekipe krajevnih skupnosti občine Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki ter upokojenci in mlajši udeleženci.

Tekmovanje se bo pričelo ob 14. uri. Prijavnina za pokal Belih Vod znaša 20 € -25 € na ekipo – odvisno od št. tekmovalcev v ekipi. (Cena vključuje 4 oz. 5 porcij čevapčičev).

Ekipe so 5 - članske (ni rezerve). Tekmujejo vsi člani/članice ekipe. Za ekipni rezultat štejejo samo 4 najboljši rezultati posameznikov, najslabši rezultat posameznika se ne upošteva v ekipnem rezultatu. Ekipa lahko tekmuje tudi samo s 4 tekmovalci, v tem primeru se upoštevajo vsi 4 rezultati. Vsak tekmovalec/tekmovalka izvede 5 metov na polno in 5 metov na čiščenje.

Ekipe so lahko moške, ženske ali mešane. Ekipe prejmejo pokale za 1., 2. in 3. mesto. Zmagovalne ekipe bodo med seboj tekmovale za pokal Belih Vod.

Po končanem ekipnem tekmovanju se bodo tekmovalci lahko potegovali za pokal za najboljšega kegljača v posamični konkurenci.

Prijavnina znaša 3 €. Igra se po pravilih medobčinske zveze društva upokojencev.

Prosimo, da prijave oddate najkasneje do srede, 22. 8. 2018.