Domov >  Novice > Nino Ošlovnik, pogrešali te bomo, počivaj v miru. (18.10.2013) Ostale novice

Včeraj je v Šoštanju odjeknila žalostna vest, da je zaradi zahrbtne bolezni umrl izjemni športni delavec g. Nino Ošlovnik. Nino je bil aktiven v mnogih športnih panogah. Takšnih športnih zanesenjakov ne delajo več in resnično ga bomo pogrešali.

V 63. letu starosti je umrl Nino Ošlovnik, dolgoletni športni delavec v občini Šoštanj (med drugimi je bil dolgoletni predsednik Športne zveze Šoštanj, predsednik ŠD Šoštanj, bivši predsednik odbojkarskega kluba Šoštanj Topolšica, odbojkarski sodnik in delegat, predsednik kegljaškega kluba Rile Servis, deloval pa je tudi na različnih področjih znotraj KK Elektra).

Kljub temu, da je bil že v pokoju je nazadnje deloval kot predsednik športne zveze in športnega društva Šoštanj.

V ŠZŠ smo z veliko žalostjo sprejeli to vest in izrekamo iskreno sožalje njegovim bližnjim.