Domov >  Novice > Minuli vikend so se zaključili dnevi rekreacije 2013 (16.10.2013) Ostale novice

S končanim jubilejnim 10. memorialom Matjaža Natka, ki je potekal minuli vikend, so se zaključili dnevi rekreacije 2013.

Končali so se letošnji dnevi rekreacije. Udeležba na letošnjih aktivnostih je bila solidna in primerljiva s prejšnjimi leti. Največja udeležba je bila na planinskem pohodu na najvišji vrh občine Šoštanj, na Smrekovec. Edine aktivnosti, ki se niso izvedle, bodisi zaradi premalo udeležencev oz ne prijav, so bile: rekreativni turnir v odbojki, rekreativni turnir v košarki in rekreativni tek v naravi. Vseh udeležencev skupaj je bilo nekaj čez 550. ŠZŠ je zadovoljna z izvedbo vseh aktivnosti in se zahvaljuje vsem društvom, ki so korektno izvedle svoje aktivnosti.

2013_UdelezbaDR