Domov >  Novice > Predstavitev športov na OŠ KDK Šoštanj (29.08.2013) Ostale novice

Kot že nekaj let zapored, bo tudi letos na OŠ KDK Šoštanj potekala predstavitev športnih aktivnosti za osnovnošolce.

Športna zveza Šoštanj v sodelovanju s Osnovno šolo KDK Šoštanj  pripravlja promocijsko aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE.

To aktivnost bomo  izvedli v torek, 03. septembra 2013 od 10. do 12 ure v telovadnici osnovne šole KDK Šoštanj. Sodelujoča društva si bodo svoj prostor lahko pripravila od 9.30 dalje.   V tem času bodo telovadnico obiskali vsi učenci OŠ Šoštanj, od najmlajših do devetošolcev. Zato bo ta aktivnost izvrstna promocija za  posamezna športna društva in klube ter možnost za pridobivanje novih članov in tekmovalcev. V telovadnici bo prostora dovolj, zato pozivamo vsa zainteresirana športna društva in klube, da izkoristijo to promocijsko aktivnost in s svojo predstavitvijo sodelujejo pri informiranju mladih o športnih aktivnostih, ki so na voljo v našem kraju.

Predstavitve bodo potekale po krožnem sistemu. Vsako društvo bo imelo svoj prostor v telovadnici (za vsako predstavitev posamezne športne panoge bo v telovadnici namenjen določen prostor velikosti cca. 25m2, po potrebi pa lahko tudi več) in omejen čas za posamezno predstavitev (čas je odvisen od števila društev, vsaj 10 minut na posamezno skupino otrok). Po pretečenem sezamu se bodo skupine otrok zamenjale. Način predstavitve je prepuščen vsakemu posameznemu društvu oz. klubu, bodo pa na voljo športni rekviziti, ki jih šolska telovadnica premore. Na predstavitvah je dovoljeno oz zaželjeno, da društva delijo propagandni material s katerim bodo promovirali svoje delovanje.

Sodelovanje je za športna društva oz. klube, člane ŠZŠ, BREZPLAČNO.

Za udeležbo na aktivnosti so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko 031-429-319 (Tomaž Sinigajda) oz. email tomaz.sinigajda@ kk-elektra.si.

Vljudno vabljeni k udeležbi!